GURIAI
Esame Gurevičiai. Gyvename puoselėdami lėtesnio gyvenimo filosofiją. O vienas svarbiausių jos aspektų - ryšiai. Taigi, siekiame kurti tokius verslo santykius, partnerystes, kurios yra grįstos vien tik asmeninėmis pažintimis. Todėl visi Kaimynai, kuriuos galite sutikti šioje internetinėje svetainėje - tai mūsų pažįstami, artimieji ir draugai gyvenantys tarp Vilniaus ir Kauno.
Patys, po savo pavarde puoduose gaminame tradicinius patiekalus, pasitelkdami modernes priemones. Mūsų prekinis ženklas Guriai. Puodas ir pipiras sukurtas tam, kad jums palengvintų darbą virtuvėje. Tai ką ir patys tik išskirtinėms progoms gaminome namuose, atidžiai stebėdami patiekalus iki 48 val., dabar galime pasiūlyti užsisakyti. O kad jūs turėtumėte didesnį pasirinkimą - pristatome ir mūsų Kaimynų produkciją.
Pradėdami šį nuostabų projektą, per dieną priimame tik iki 40 užsakymų. Pusė jų yra pristatomi Vilniaus mieste, o kita pusė autobusais iškeliauja į kitus miestus. Kadangi, kaip ir dalis mūsų kaimynų, dirbame restorano principu, visa šviežia produkcija privalo jus pasiekti tą pačią dieną.


Mūsų tikslas - prikelti senąjį Vilniaus turgų ir suteikti jam antrą šansą modernioje sostinėje. Puikūs, hipsteriški ir apskritai visapusiškai nuostabūs mūsų konkurentai - Tymo ir Naugarduko turgūs - parodė kaip vis tik yra svarbu turėti platų kokybiško, natūralaus ir aukštos kokybės maisto pasirinkimą. Todėl manome, kad jūs privalote ne tik pamatyti, bet ir paragauti Halės turgaus delikatesų - lėtai, su meile ruošiamo maisto ir iš kito pasaulio galo atkeliavusių prieskonių.
Mūsų motyvacija sužibėjo, kai po pandemijos į turgavietę sugūžėjo daugybė naujų veidų. Jie įsikūrė su vizija kurti bendruomenę, kurioje kiekvienas svečias galėtų pasijausti lyg savas. O šiame skubančiame pasaulyje, mes jaučiame pareigą suteikti galimybę bent mažai daliai puslapio svečių įsigyti turgaus gėrybių su pristatymu į namus.
ŠEFAs
Pijus Gurevičius dešimt metų dirbo svetimose virtuvėse. Ir štai 2025 metų liepos mėnesį jis pagaliau nusprendė ką nori gaminti savoje virtuvėje. Tai ilgo ruošimo maistas, lengvai pagaminamas namuose, bet reikalaujantis laiko ir atidumo. Gydantys sultiniai, prisotinti kolageno, šventiniai subproduktų patiekalai ir paprasti jaukumą kuriantys paštetai, jaučių liežuviai, karamelizuoti svogūnai - tai tik dalis Pijaus meniu. Plačiai akis į pasaulį atvėręs šefas, kasdien domisi maisto gaminimo subtilybėmis, todėl pagal užsakymą gali paruošti beveik bet ką!


VADYBININKĖ
Gabrielė Gurevičienė, suprantama, Pijaus žmona. Aštuonerius metus dirbusi renginių organizavimo įmonėse, šiek tiek pastudijavusi kultūros istoriją, dar mažiau žurnalistiką ir įstrigusi menotyros studijose, mielai padeda vyrui įgyvendinti svajonę. Ji rūpinasi verslu ir retkarčiais drauge su Pijumi paimprovizuoja profesionalioje virtuvėje. Gabrielė gali paruošti pasakiškus tradicinius šventinio lietuviško stalo patiekalus ir juos pristatyti į jūsų namus.


KONTAKTAI
gabriele@guriai.lt
+37060605520
© 2025. Visos teisės saugomos.
